LAS MIGAS

5 de abril · 20:30 · SALA APOLO

Las Migas continuen imparables i tornen a actuar i presentar-nos cançons noves a l’EMPREMTES 2024, aquesta vegada, a la Sala Sala Apolo.

Després de rebre aquest lluminós Latin Grammy i un Premi MIN a Millor Àlbum Flamenc (i dues nominacions més a millor producció i millor lletra) pel seu últim treball LIBRES, aquí estan de nou amb cançons noves, fresques, diferents, canalles i amb tota la força d’aquesta banda femenina de referència en el panorama internacional. Lluny de quedar-se en la seva zona de confort i continuar fent el que ja saben que funciona, elles prefereixen continuar l’aventura de buscar en nous estils, de trobar-se i tornar-se a perdre en aquest món de la música que és infinit i que les ha portat pel món sencer durant aquests vint anys de vida que celebren ja molt aviat.

A l’abril tornen a la terra on va començar l’“aventura Migas”, Barcelona, per a cantar aquestes noves cançons que elles tenen tantes ganes de compartir amb els seus fans, a viva veu i amb tot l’afecte i les ganes de sempre. O més.

Són temes sobre la vida, les seves vides, les vostres vides, penes i alegries, històries que surten dels seus cors cap al món i que volaran ja amb vida pròpia des d’aquí fins a tots els petits racons de les vostres cases.

Un espectáculo de fuerza, color y emoción que no te puedes perder.

Viernes, 5 de abril 2024

19:30 h

20:30 h

Sala Apolo

PUBLICIDAD

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!