MARWÁN

19 DE ENERO · 20:30 · SALA APOLO

Marwán és considerat des de fa una dècada una de les principals veus de la cançó d’autor a Espanya i Llatinoamèrica. Després d’una gira de 70 concerts per Espanya i 10 per Mèxic amb el seu últim treball, El Viejo Boxeador, torna amb el seu disc “20 aniversario”, amb múltiples duets amb artistes nacionals i internacionals. El primer single, “Mi paracaídas”, ha estat gravada al costat de Mikel Izal, líder de la banda Izal.

Marwán ha optat en aquest nou disc per reinterpretar les seves cançons amb un so més modern, deixant enrere l’estigma del cantautor, per tal de donar-li a cada cançó una rentada de cara sorprenent. Aquesta actualització atén a l’evolució natural d’un artista que no ha parat de créixer, com ja va demostrar en el seu disc anterior, que va rebre l’aplaudiment unànime de la crítica especialitzada i va suposar un clar canvi pel que fa a la seva dimensió musical. 

Viernes, 19 de enero 2024

19:30 h

20:30 h

Sala Apolo

PUBLICIDAD

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!