RAVI RAM

17 DE FEBRERO · 20:30 · SALA APOLO

“Més que un concert, una experiència”

El canto de mantras y la música devocional como nunca antes se había puesto en escena. Paisajes de lo más variado, desde íntimos y delicados a ritmos actuales que te levantan de la silla. Un viaje para el alma y los sentidos a través de sonoridades envolventes e intensas. Su show es explosivo y sensible, muy original y atractivo. devocional com mai abans s’havia posat en escena. Paisatges d’allò més variat, des d’íntims i delicats a ritmes actuals que t’aixequen de la cadira. Un viatge per a l’ànima i els sentits a través de sonoritats envoltants i intenses. El seu xou és explosiu i sensible, molt original i atractiu.

La seva música recorre gran varietat de cultures i aquesta fusió amb ritmes actuals converteix el seu concert en un viatge cap a l’arrel de la música, cap a l’essència de l’ancestral.

El seu carisma dalt de l’escenari i la capacitat de connectar amb el públic converteixen la sala en una gran festa i en una celebració de la vida.
La força i la profunditat de la seva música transcendeix l’audició oferint un nou concepte de concert: és una experiència única i inoblidable.

Sábado, 17 de febrero 2024

19:30 h

20:30 h

Sala Apolo

PUBLICIDAD

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!