El festival

Desde su inicio, EMPREMTES se ha convertido en un referente en la escena musical de Barcelona, atrayendo a audiencias apasionadas y sedientas de nuevas experiencias sonoras. Lo que comenzó como un modesto ciclo de conciertos ha evolucionado hasta convertirse en un evento musical que marca la pauta en la ciudad y va más allá de las expectativas.

Per a l’EMPREMTES 2024 hem treballat àrduament per elevar el llistó i oferir una experiència única i memorable per als amants de la música. Enguany, el cicle de concerts s’ha expandit en termes de durada, programació i diversitat musical. Amb una acurada selecció d’artistes destacats, hem creat una línia de concerts eclèctica i emocionant que abasta una àmplia varietat de gèneres musicals.

El nostre focus en el descobriment de nous talents ha estat un factor clau en l’èxit d’EMPREMTES. Al llarg de les edicions anteriors, hem brindat una plataforma a artistes emergents que han trobat el seu camí cap al reconeixement i l’èxit en la indústria musical. Per a l’EMPREMTES 2024 hem ampliat encara més aquesta iniciativa, atraient a joves promeses i proporcionant-los una plataforma perquè mostrin el seu talent i connectin amb un públic apassionat.

En esta tercera edicion deEMPREMTES el nostre objectiu és establir un nou estàndard en l’escena musical de Barcelona i consolidar el cicle de concerts com un esdeveniment imprescindible en el calendari cultural de la ciutat.

PUBLICIDAD

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!