EMPREMTA SOLIDÀRIA

12 DE GENER · 20:30 · La (2) de l’apolo

El concert inaugural d’aquesta edició d’EMPREMTES 2024 torna a tenir caire solidari. Aquesta vegada, tots els beneficis del concert aniran destinats a Casa Terra. Casa Terra és una organització sense ànim de lucre que dona suport a projectes per la justícia global a través de la cooperació responsable.

Entre els diferents projectes, des del 2019 treballem al costat de l’activista nepalesa Indira Ranamagar que vetlla pels drets dels infants i de les preses del seu país. La Indira  ha rescatat a més de 2000 nens i nenes de les presons i ara lluita per crear una Llei del Pres i una Llei del Menor que garanteixin els drets fonamentals a totes aquestes persones que viuen abandonades per les institucions nepaleses i per la comunitat internacional.

Amb la voluntat d’acabar amb la presència de nens i nenes innocents a les presons de Nepal i del món, destinarem els beneficis d’aquest concert solidari a la feina imprescindible de l’activista nepalesa Indira Ranamagar i la seva organització Prisoners Assistance Nepal.

ARTISTES PER CONFIRMAR!

Divendres, 12 de gener 2024

19:30 h

20:30 h

La (2) de l’Apolo

PUBLICITAT

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!