GUILLEM ROMA

9 de març · 20:30 · la (2) de l’apolo

Un any després de la presentació de “Postureo Real”, Guillem Roma torna a La [2] de l’Apolo per tornar a gaudir amb el seu públic d’unes cançons que han consolidat encara més el seu projecte.

Postureo real ens fa connectar amb la bellesa de les coses que ens envolten i Guillem Roma després de viatjar lluny amb els seus últims treballs, agafa un camí de retorn a casa, cap a l’essència i aquesta naturalitat que fan de la seva música una de les propostes més personals del panorama actual. Envoltat per una banda de luxe, l’artista osonenc estrena el nou espectacle que compta amb una posada en escena original per endinsar-nos en un univers carregat de màgia i emoció.

Cançons que ens acosten a una platja entre amics, melodies que es perden pels boscos verds i sons que transporten a països llunyans per celebrar la diversitat. Una festa de presentació per parar el món frenètic i superficial que ens volta, escapar per uns moments de la realitat tangible de les coses i fer un oasi per celebrar la bellesa, la sensibilitat dels sentits, compartir la felicitat i aprendre a cuidar i estimar el que ja tenim.

Dissabte, 9 de març 2024

19:30 h

20:30 h

La (2) de l’Apolo

PUBLICITAT

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!