El festival

Des del seu inici, EMPREMTES s’ha convertit en un referent en l’escena musical de Barcelona, atraient a audiències apassionades i assedegades de noves experiències sonores. El que va començar com un modest cicle de concerts ha evolucionat fins a convertir-se en un esdeveniment musical que marca la pauta a la ciutat i va més enllà de les expectatives.

Per a l’EMPREMTES 2024 hem treballat àrduament per elevar el llistó i oferir una experiència única i memorable per als amants de la música. Enguany, el cicle de concerts s’ha expandit en termes de durada, programació i diversitat musical. Amb una acurada selecció d’artistes destacats, hem creat una línia de concerts eclèctica i emocionant que abasta una àmplia varietat de gèneres musicals.

El nostre focus en el descobriment de nous talents ha estat un factor clau en l’èxit d’EMPREMTES. Al llarg de les edicions anteriors, hem brindat una plataforma a artistes emergents que han trobat el seu camí cap al reconeixement i l’èxit en la indústria musical. Per a l’EMPREMTES 2024 hem ampliat encara més aquesta iniciativa, atraient a joves promeses i proporcionant-los una plataforma perquè mostrin el seu talent i connectin amb un públic apassionat.

En aquesta tercera edició d’EMPREMTES el nostre objectiu és establir un nou estàndard en l’escena musical de Barcelona i consolidar el cicle de concerts com un esdeveniment imprescindible en el calendari cultural de la ciutat.

PUBLICITAT

Vols gaudir d'avantatges, participar de sortejos exclusius, descomptes o conèixer el teu artista preferit, entre d’altres?

Doncs apunta't al Club Empremtes!